Hétvégén és ünnepnapokon is hívható

Ha elromlott, nem működik, vagy felújítani szeretne...

Engedje meg, hogy

Segítsek!

Profi minőségű villanyszerelés-lakásszerviz Budapesten

ÁRAK

arak

Az ár tükrözi a minőséget nálam.
Rengeteg esetben vagy látszólag újítsák fel a lakást egy festéssel konnektorok lámpák cserélyével, vagy a jóhiszemű megrendelő azt gondolja, hogy egy olcsó szerelőt kifogott, és tökéletes munkát kapott a pénzéért.
Sajnos nem így van, ehhez a tényhez az is társúl, hogy az utóbbi évtizedekben megszünt a minőségi szakmunkásképzés.
Ezek a körülmények azt eredményezik,hogy nagyon sok munkám van, és lesz is amíg sok a kókler.
Nem a legolcsóbb szerelő szeretnék lenni, az árverseny miatt leadni a minőségből.
Vagy tökéletesen végzem el a munkát normális pénzért, vagy inkább nem vállalom el. Rettenetesen felháborít, amikor egy álltólag felújított lakásban, régi vezetéket találok, ez a szakma meggyalázása, hogy elvállalják a munkát, és nem csinálják meg. 
Csak felmérés 15000 - 25000 Ft minimum a munka nagyságától függ, ezt munkadíjként beszámítom. Lakásfelújítás 30-50000 Ft / nm
Általános információk, egyéni megállapodás ettől eltérhet, a munka jellege, nehézsége, időbeli elvégzése és helyi információja tükrében. Nyilvánvalóan frekventált belvárosi ingatlan, fizető övezetben kiemelt maximális dijazású. Nálam nem csak nyugdíjas kedvezmény létezik. 
A kissebb munkák, hibakeresés, 20-80000 Ft körüli összeg, de van olyan eset, hogy méltányossági okokból csak kiszállást kérek.
Kiszállás 15-20000 Ft ez attól függ Budapest melyik területe. Sajnos egyre nehezítik a kocsival való közlekedést, ez az árak jelentős emelkedését vonja maga után. Azonnal sos vagy munkaidőn túl, ünnepnapokon, és hétvégi szerelés, plusz 10 - 30000 Ft körüli többletköltséggel járhat. (Ez a gyorsszolgálati díj)
Amennyiben engem választ, első lépésként vegye fel velem a kapcsolatot.
Ha a felmérésnél, szükség van a hálózat átvizsgálására, akkor a felmérési díjhoz hozzá számolok munkadíjat.
 
Tisztelt közösképviselők! Az árajánlat nem ingyenes! Sok közösképviselőnek dolgozok, és sokan már csak engem hívnak, nem véletlenül. Sajnos van rossz tapasztalatuk, amikor az olcsóbb a drágább.
 
Minimális munkadíj nem tartalmaz áfát, és járulékos költségeket. A felmérés hibakeresés minimális összege. Minden ami elektromos épületvillamossába beletartozik az a tevékenységi kör. Áfa mentes vállalkozás!
Hívjon most!